Šneci s medvědím česnekem

   

Nebuďte konzervy a nejezte šneky jen o Vánocích. Pokud vám chutnaji v úpravě po burgundsku a máte medvědí česnek, tak si je udělejte hned! Jen tak, proč ne?


šneci ve vývaru

máslo

medvědí česnek

česnek

sůl a pepř

strouhanka, hrubá sůl

  

Troubu předehřejte na 200 C. Šneky slijte a nechte okapat.

Do másla pokojové teploty přidejte nasekaný medvědí česnek, nastrouhaný česnek a ochuťte. Ulity plňte tímto máslem, šneky a opět máslem a pokládejte do zapékací mísy vysypané hrubou solí. Poté lehce zasypte strouhanku a dejte zapéct asi 8 minut.

V polovině pečení ztlumte troubu na 180 C a osmahněte si tousty k podávání.

Dobrou chuť!

  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s