Kapří tatarák

Pokud chcete také zkusit kapří tatarák, tady je recept. A ano, je až na citrón stejný jako ten na klasický hospodský hovězí. 😉

Já dávám na 100-150 g masa jeden žloutek, ostatní už dochuťte sami dle sebe.


kapří maso bez kosti

žloutek

hořčice (dijon/plnotučná)

kečup

cibule

sůl, pepř, paprika, kmín

citrón


chleba

sádlo

česnek

Na tatarák používám ocasní část. Maso namelte.

Vše smíchejte dle chuti, chleba osmažte ve vyšší vrstvě sádla a podávejte s česnekem, který si roztírejte na chleba a citrónem.

Krásný čas vánoční!

  IMG_5948

Advertisements

One thought on “Kapří tatarák

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s