Al sugo di salsiccia

  

Jestli narazíte v obchodě na klobásku salsiccia, toulouse nebo talián, okamžitě kupte jednu na porci, přikupte další suroviny a udělejte si skvělé italské těstoviny podle originálního receptu.


Pro 2 osoby:

160 g tagliatelle

2 klobásky salsiccia

2 stroužky česneku

snítka rozmarýnu

hrst nasekané petrželky

½ dcl bílého vína

1 naběračku sugo pomodoro


Rozehřejte pánev s olivovým olejem a vhoďte celé stroužky česneku na provonění, poté vyhoďte. Klobásku zbavte střívka a nalámejte na malé kousky přímo do pánve, přidejte rozmarýn, osmahněte a zalijte vínem, nechte odpařit alkohol a poté přilijte sugo. Smíchejte s uvařenými těstovinami i s trochou vody a dle potřeby osolte.

Ozdobte petrželkou a zakápněte olivovým olejem.

Přeji dobrou chuť!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s